Fietsen

Hieronder staan de fietsen die wij te koop hebben staan. Heeft u interesse in één van deze fietsen? Neem dan even contact met ons op om een afspraak te maken. Aangezien wij niet altijd fietsen hier op hebben staan, omdat die snel verkocht worden is het slim om onze Facebookpagina te volgen! dan bent u altijd op de hoogte van onze nieuwe fietsen.

 

Gazelle herenfiets

Deze nette Gazelle herenfiets is voorzien van werkende verlichting en een goed AXA slot. Verder heeft deze fiets een heerlijk Brooks zadel en dat maakt hem tot een heerlijk fietsende stationsfiets of gewoon als herenfiets!
Framehoogte is 61cm.

Super fijne herenfiets

Super nette grandeur herenfiets. De fiets is stevig en zeer comfortabel gebouwd. Hij heeft 3 versnellingen, is voorzien van werkende verlichting en heeft een goed AXA slot. Al met al een super fijne stadsfiets. Framehoogte is 61cm.

Nette Batavus herenfiets

Batavus Genova herenfiets. De fiets heeft 7 versnellingen en is voorzien van een goed AXA slot en werkende verlichting. Al met al is dit een fijne stadsfiets die zeker nog een heel aantal jaar mee gaat!
Framehoogte is 64cm.

Fijne damesfiets

Nette pointer damesfiets. De fiets is voorzien van een AXA slot met 2 sleutels en werkende verlichting. Hij fietst fijn!
Framehoogte is 53cm.

Fiets(en) doneren

De fietsen die wij verkopen worden grotendeels gedoneerd door klanten. Als een oude fiets heeft die u niet meer gebruikt wilt u of een fiets waar zo veel aan gedaan moet worden dat u het niet waard vind dan zo ik u willen vragen een berichtje te sturen en dan kom ik hem gratis ophalen. en als de fiets nog vrij goed is dan kan u ook nog een vergoeding krijgen!